DANSK WEBSHOP. GRATIS LEVERING VED KØB OVER 500,-

Purple Sky

12,500.00 kr.

´Purple Sky´fra Jan Klein

Højde: 120

Bredde: 100

Beskrivelse

Jan Kleins fascination af musikalske ikoner fra 1950-erne, 1960-erne, 1970-erne inden for rock- og populærmusikken udtrykkes i hans kunst. Her vokser collagerne frem i et farveorgie og med så mange input, at man konstant ved selvsyn kan finde nye muntre og morsomme for ikke at tale om frække indfald. Han maler på ALT og benytter udklip fra aviser, musikblade og andet forhåndenværende for ham indlysende materiale i collagerne. Denne kunstgenre, som Jan Klein mestrer, har som kendetegn fotos og andet – klistret på en flad baggrund og påført maling. Med denne teknik formår han at kombinere effekter, der ellers intet har med hinanden at gøre oprindeligt. Dog opnår de i konstellationerne en dramatisk, frydefuld effekt.

Jan Kleins stedsevarende fascination af musikere fra ”rock – og poptidens begyndelse,” havde jeg nær sagt, udmønter sig i billedlige udtryk.
Han begyndte at male på fuld tid i år 2008. Men han har beskæftiget sig med kunst hele sit liv.
Man finder hans billeder på gallerier over hele verden i bl.a. København, Oxford, Oslo, Milano, Madrid og New York.

Størrelse

120×100

Du har altid 14 dage til at returnere eller ombytte varer købt på lunica.dk Læs mere her

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 500 kr. Hvis du bestiller hverdage inden kl. 10.00, sender vi din pakke samme dag. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Læs mere her

INSPIRATION

Ingen produkter i kurven
0