DANSK WEBSHOP. GRATIS LEVERING VED KØB OVER 500,-

En personlig iværksætterdrøm med blik for tidens trends

”Hos L’Unica bliver du set for den, du er. Du bliver altid mødt af smil og god service. Og så kan du være sikker på et udvalg af tøj, du ikke får andre steder. Derfor har vi også en mission om at gøre det så godt for dig både i vores fysiske butik og online, at du har lyst til at handle igen og igen”.

Sådan lyder det fra Elisabeth Herlufsdottir, der sammen med sin mand, Peter Hegne, driver L’Unica.

Elisabeth driver med stor passion dametøjsgrenen af butikken, mens Peter står for herretøjet. Begge har de et helt særligt øje for tidens trends, som gør udvalget hos L’Unica til noget helt specielt.

Lige siden barndommen på Færøerne har Elisabeth nemlig altid haft en stor passion for tøj og et helt særligt øje for at spotte netop tidens trends, før de bliver til en egentlig trend.

”Da jeg var lille, fik jeg altid min mor til at lave tøj til mig. Fra jeg var omkring 12 år begyndte jeg selv at designe, og så syede min mor ud fra mine tegninger. Den interesse har altid ligget i mig”, siger Elisabeth.

Interessen for tøj tog hun med sig, da hun kom til Danmark fra Færøerne i 1997. Alligevel var det dog lidt et tilfælde, hun endte med at sælge tøj. Det begyndte stille og roligt med interiørdelen af L’Unica i 2013, og så tog det derfra om sig, og der sneg sig mere og mere tøj ind blandt puder og vaser.

”Jeg har altid haft min helt egen stil, og jeg har altid godt kunne lide tøj med kant. Det er egentlig en bred vifte. Lidt boheme, klassisk og et råt look. Det både holder og er unikt. Præcis som butikken, hvor jeg gør en dyd ud af kun at sælge tøj, jeg godt kan lide. For når jeg godt kan lide noget og er på forkant med tidens trends, så er man også sikker på at være det som kunde”, siger Elisabeth.

Medarbejderne

Elisabeth
Elisabeth er indehaver af L’Unica. Hun går meget op i at se dig for den, du er og give personlig service i verdensklasse. Og så er hun evigt på jagt efter unikt og lækkert tøj til shoppen, som hun selv sammensætter. Elisabeth elsker nemlig unikt tøj med kant, som hun også sørger for altid er en del af sortimentet i L’Unica, og så kan hun slet ikke lade være med at guide og style dig.
Peter
Peter er indehaver af L’Unica, og så går han op i, at du får en oplevelse udover det sædvanlige med masser af smil, god service og måske en enkelt joke, så du også kommer til at smile. Og så har Peter et eller andet med kaffe. Derfor er du sikker på at få serveret en kop. Det samme er de andre medarbejdere, som Peter kontinuerligt hygger omkring.
Sus
Sus har arbejdet med mode i mange år. Både i butik og som stylist. Hun elsker at få det bedste frem i dig som kunde og give råd til en personlig styling, så du kommer hjem med ny inspiration og viden om at kunne sammensætte dit nye tøj på flere forskellige måder. For Sus er det absolut vigtigste, at du føler dig tilpas.
Sarah
Sarah er en spasmager og energibombe uden lige, og du er absolut sikker på at komme i godt humør af at blive betjent af Sarah. Hun går meget op i nærværende og ærlig rådgivning i øjenhøjde med dig, så I sammen finder frem til det bedste for dig. Hos L’Unica er Sarah også ordensminister.
Simba
Simba er L’Unicas butikshund, som altid er klar på at blive nusset.

HURTIG OG SIKKER LEVERING

Hvis du bestiller hverdage inden kl. 10.00, sender vi din pakke samme dag. Leveringstiden er 1-3 hverdage

RETURNERING OG OMBYTNING

Du har altid 14 dage til at returnere eller ombytte varer købt på L'Unica

Ingen produkter i kurven
0