Dansk webshop. Gratis levering ved køb over 500,-

En personlig iværksætterdrøm med blik for tidens trends

”Hos L’Unica bliver du set for den, du er. Du bliver altid mødt af smil og god service. Og så kan du være sikker på et udvalg af tøj, du ikke får andre steder. Derfor har vi også en mission om at gøre det så godt for dig både i vores fysiske butik og online, at du har lyst til at handle igen og igen”.

Sådan lyder det fra Elisabeth Herlufsdottir, der sammen med sin mand, Peter Hegne, driver L’Unica.

Elisabeth driver med stor passion dametøjsgrenen af butikken, mens Peter står for herretøjet. Begge har de et helt særligt øje for tidens trends, som gør udvalget hos L’Unica til noget helt specielt.

Lige siden barndommen på Færøerne har Elisabeth nemlig altid haft en stor passion for tøj og et helt særligt øje for at spotte netop tidens trends, før de bliver til en egentlig trend.

”Da jeg var lille, fik jeg altid min mor til at lave tøj til mig. Fra jeg var omkring 12 år begyndte jeg selv at designe, og så syede min mor ud fra mine tegninger. Den interesse har altid ligget i mig”, siger Elisabeth.

Interessen for tøj tog hun med sig, da hun kom til Danmark fra Færøerne i 1997. Alligevel var det dog lidt et tilfælde, hun endte med at sælge tøj. Det begyndte stille og roligt med interiørdelen af L’Unica i 2013, og så tog det derfra om sig, og der sneg sig mere og mere tøj ind blandt puder og vaser.

”Jeg har altid haft min helt egen stil, og jeg har altid godt kunne lide tøj med kant. Det er egentlig en bred vifte. Lidt boheme, klassisk og et råt look. Det både holder og er unikt. Præcis som butikken, hvor jeg gør en dyd ud af kun at sælge tøj, jeg godt kan lide. For når jeg godt kan lide noget og er på forkant med tidens trends, så er man også sikker på at være det som kunde”, siger Elisabeth.

størrelsesguide