Dansk webshop. Gratis levering ved køb over 500,-

Dedikerede medarbejdere og personlig service i verdensklasse

Både online og i vores fysiske butik vil du blive mødt af personlig service i verdensklasse. Vi går nemlig op i, at du får den bedste oplevelse ved at handle hos L’Unica. Og en stor del af det ligger i den personlige service. Derfor kan du også her lære vores dedikerede medarbejdere at kende, så du ved, hvem du handler med.

Elisabeth

Elisabeth er indehaver af L’Unica. Hun går meget op i at se dig for den, du er og give personlig service i verdensklasse. Og så er hun evigt på jagt efter unikt og lækkert tøj til shoppen, som hun selv sammensætter. Elisabeth elsker nemlig unikt tøj med kant, som hun også sørger for altid er en del af sortimentet i L’Unica, og så kan hun slet ikke lade være med at guide og style dig.

Peter

Peter er indehaver af L’Unica, og så går han op i, at du får en oplevelse udover det sædvanlige med masser af smil, god service og måske en enkelt joke, så du også kommer til at smile. Og så har Peter et eller andet med kaffe. Derfor er du sikker på at få serveret en kop. Det samme er de andre medarbejdere, som Peter kontinuerligt hygger omkring.

Sus

Sus har arbejdet med mode i mange år. Både i butik og som stylist. Hun elsker at få det bedste frem i dig som kunde og give råd til en personlig styling, så du kommer hjem med ny inspiration og viden om at kunne sammensætte dit nye tøj på flere forskellige måder. For Sus er det absolut vigtigste, at du føler dig tilpas.

Sarah

Sarah er en spasmager og energibombe uden lige, og du er absolut sikker på at komme i godt humør af at blive betjent af Sarah. Hun går meget op i nærværende og ærlig rådgivning i øjenhøjde med dig, så I sammen finder frem til det bedste for dig. Hos L’Unica er Sarah også ordensminister.

Lotte

Lotte elsker at give dig som kunde en ærlig og god oplevelse. Hun er sprængfyldt med idéer, og du kan være absolut sikker på rådgivning i topklasse. I butikken sørger Lotte for at skabe en god stemning, og hun har mere end svært ved at stå stille, og så er Lotte en team player til fingerspidserne.

Simba

Simba er L’Unicas butikshund, som altid er klar på at blive nusset.